Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Εκδηλώσεις στον Πλάτανο από τον Πολιτιστικό Σύλλογο

Μια πολύ όμορφη εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι κατέκλυσαν το βράδυ του Σαββάτου 20 Ιουλίου 2013 τον πανέμορφο αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Πλατάνου, όπου ο τοπικός Πολιτιστικός Σύλλογος παρουσίασε ένα εξαιρετικό θεατρικό, αναβιώνοντας μια ιστορία που διαδραματίστηκε στο τότε Τσινάφορο (σημερινό Πλάτανο), στις αρχές του προηγούμενου αιώνα. Συγκεκριμένα, με τοπικούς πρωταγωνιστές-ηθοποιούς παρουσίασε, σε τρία μέρη το 2ο μέρος από το έργο ''Προξενιό της Τασούλας'', σκορπώντας άφθονο γέλιο, που τόσο λείπει αυτή την εποχή. 
Στην αρχή της εκδήλωσης ο χοροδιδάσκαλος του Συλλόγου κ. Μάκης Φιλιππόπουλος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και έκανε μια μικρή αναφορά στις δραστηριότητες του Συλλόγου.
Προσκεκλημένος ο Σύλλογος Καράτε Αλεξάνδρειας ο οποίος με τους αθλητές του και τους προπονητές παρουσίασαν μια υπέροχη αθλητική παράσταση ενθουσιάζοντας τους παρευρισκόμενους, οι περισσότεροι από τους οποίους είχαν ήδη πάρει από νωρίς τις θέσεις τους στα τραπεζοκαθίσματα, που είχαν στηθεί για τις ανάγκες αυτής της βραδιάς.
Η εκδήλωση έκλεισε με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου να ευχαριστεί τον κόσμο και να προσφέρει αναμνηστικά στον προσκεκλημένο Σύλλογο Καράτε Αλεξάνδρειας.
Συμπερασματικά ήταν ήταν μια υπέροχη εκδήλωση, απ' αυτές που τόσο έχουμε ανάγκη στη συννεφιασμένη καθημερινότητά μας και αξίζουν συγχαρητήρια στους συντελεστές της.


 






-----------------------------------------------------------
Αύριο Κυριακή 21 Ιουλίου



Δεν υπάρχουν σχόλια: