Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ Γ΄ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΛΑΤΕΟΣ


Το πρωί της προηγούμενης Πέμπτης 27 Ιουνίου 2013 στο προαύλιο του Γενικού Λυκείου Πλατέος, με την ευκαιρία της λήξης του σχολικού έτους 2012-13, διοργανώθηκε από το Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου μία μικρή αλλά όμορφη εκδήλωση για τους μαθητές της Γ΄ τάξης που αποφοίτησαν τη φετινή χρονιά.
Η εκδήλωση ξεκίνησε χαλαρά, με τους μαθητές και τους καθηγητές των να «επιτίθενται» στα σουβλάκια που έψηναν οι κ. Θεοδωρακόπουλος, Μακαριάδης και Παπαζήσης, να απολαμβάνουν τις κρύες μπύρες και τα αναψυκτικά και να επιδίδονται σε συζητήσεις ανάμνησης των στιγμών που πέρασαν τα τρία χρόνια στο Λύκειο.
Με την ευκαιρία αυτή ο Σύλλογος Διδασκόντων ευχαριστεί θερμά τους ιδιοκτήτες του «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ» κ. Παπαδόπουλο Δημήτριο και τους γιούς του Σάββα και Βασίλη που προσέφεραν τα σουβλάκια καθώς και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου που προσέφερε τα λοιπά εδέσματα και τα ποτά για να γίνει αυτή η εκδήλωση.
Αφού προς το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η διαδικασία της γευσηδρομίας και τερψηλαρυγγίας στους απόφοιτους δόθηκαν οι τίτλοι σπουδών (απολυτήρια και βεβαιώσεις πρόσβασης) μαζί με ένα λεύκωμα το οποίο περιείχε φωτογραφίες από τη μαθητική τους ζωή καθώς και τις ευχές των καθηγητών τους για τη συνέχεια της ζωής τους. Ακόμα τους δόθηκε και από ένα DVD το οποίο επιμελήθηκε ο κ. Δήμου και περιείχε στιγμές από την εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη. 
Με την ολοκλήρωση της απονομής των αναμνηστικών και αφού βγήκαν οι σχετικές φωτογραφίες η εκδήλωση τελείωσε σε ένα φορτισμένο ψυχοσυγκινησιακά κλίμα με τους καθηγητές και το Διευθυντή του σχολείου να εύχονται στους μαθητές των:

«ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΟΤΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: