Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Κ.Α.Π.Η. / Ένας πολύ σημαντικός θεσμός

Πληθαίνουν τον τελευταίο καιρό τα παράπονα των ηλικιωμένων του χωριού - δέκτες των οποίων γινόμαστε καθημερινά - για το κλείσιμο του Κ.Α.Π.Η. στα Τρίκαλα.
Είναι γνωστό ότι το Κ.Α.Π.Η. παραμένει κλειστό από 1 Ιανουαρίου 2013 όταν έληξε η μίσθωση με το κατάστημα στο οποίο στεγάζονταν και μεταφέρθηκε τότε ο εξοπλισμός του στο ισόγειο του Κοινοτικού καταστήματος. Όπως είχαν αναφέρει τότε οι αρμόδιοι, η σκέψη ήταν να λειτουργήσει το Κ.Α.Π.Η. σε αίθουσα του κοινοτικού καταστήματος (συγκεκριμένα στον χώρο που στεγάζεται σήμερα ο Σύλλογος Αιμοδοσίας Τρικάλων, αφού φυσικά διαμορφωθεί κατάλληλα), ώστε να συνεχίσει να προσφέρει ώρες ξενοιασιάς και πολλές άλλες παροχές στους ηλικιωμένους, κάτι που γίνεται στα Τρίκαλα ανελλιπώς από το 1997. 
Βέβαια υπάρχουν αρκετές, νομικές κυρίως δυσκολίες για την λειτουργία των ΚΑΠΗ, για τις οποίες θα ενημερωθούμε με λεπτομέρεια από τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου του Δήμου Αλεξάνδρειας κ. Νίκο Κούτσια και σε επόμενη ανάρτησή μας θα σας ενημερώσουμε για το θέμα της επαναλειτουργίας του ΚΑΠΗ. 
-------------------------------------------------------------------------
Εικόνες από δραστηριότητες του ΚΑΠΗ πριν λίγα χρόνια

Δείτε παλαιότερη ανάρτησή μας για το ΚΑΠΗ Τρικάλων κάνοντας κλικ ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: