Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Συνεχίζεται η όμορφη προσπάθεια . . .

A.O. ''MΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' ΤΡΙΚΑΛΩΝ   3
ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΣΚΥΛΙΤΣΙΟΥ   0 
Μετά από πολύ καλή εμφάνιση, ο ''Μέγας Αλέξανδρος'' Τρικάλων επιβλήθηκε του ΑΡΗ Παλαιού Σκυλιτσίου, δίνοντας την ευκαιρία στους λίγους (δυστυχώς) φιλάθλους να απολαύσουν ένα υπέροχο ποδοσφαιρικό θέαμα, ιδιαίτερα στο 1ο ημίχρονο, όταν και σημειώθηκαν τα τρία γκολ. 
Σκόρερς:
12΄ Δ. Σούρλας, 18' Ηλ. Αθανασιάδης και 34' Δ. Σούρλας
Αγωνίστηκαν για τα Τρίκαλα
N. Μουσκεφτάρας (75' Μ. Γιάντσης), Στ. Σούρλας (59′ Χρ. Μηνούδης), B. Ακρίβος, Εlv. Sllami, Ηρ. Ελευθεριάδης, Μπ. Σαλτουρίδης, Σ. Αθανασιάδης, Ηλ. Αθανασιάδης, Aγγ. Καραντουλαμάς, Δ. Σούρλας, Γ. Ντάμτσιος (68′ Β. Κασνακίδης).
 
Χαρούμενη ατμόσφαιρα μετά το τέλος του αγώνα μέσα στα αποδυτήρια, όπου οι ποδοσφαιριστές μας και οι παράγοντες τραγούδησαν το Happy Birthday στον προπονητής μας Γιώργο Ντάμτσιο που είχε χθες τα τριακοστά πρώτα (31) γενέθλιά του και αμέσως μετά όλοι μαζί σε Kafe του χωριού, όπου ο - εορτάζων προχθές - ποδοσφαιριστής μας (και παράγοντας) Γαβριήλ Γεωργιάδης ''κέρασε'' την ομάδα. 

Μετά τον ενθουσιασμό που σκόρπισε στους ποδοσφαιριστές μας η προχθεσινή ανακοίνωση για την πρόταση φιλοξενίας της ομάδας για ένα τετραήμερο στην Βουδαπέστη της Ουγγαρίας, από τον συγχωριανό μας και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή μας Χρήστο Κασνακίδη που ζει εκεί, οι ευχάριστες εκπλήξεις συνεχίστηκαν με την ανακοίνωση μέσα στα αποδυτήρια, της δωρεάς αθλητικού υλικού (φόρμες αποστολής και μπουφάν) από φίλο της ομάδας (για το θέμα αυτό θα αναφερθούμε σε επόμενη ανάρτηση).
Επόμενος αγώνας: 
Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013
Διαβατός - Τρίκαλα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: