Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

''Μέγας Αλέξανδρος'' Τρικάλων – ''Εθνικός'' Κλειδίου 1 - 1

Ωραίο παιχνίδι μεταξύ των δύο γειτονικών ομάδων, μέσα σε πολύ αθλητικά πλαίσια και μάλλον δίκαιο το αποτέλεσμα. Γεμάτη εμπειρία η σπουδαία ομάδα του Κλειδίου, καλοδουλεμένη και πλημμυρισμένη από νεανικό ενθουσιασμό η ομάδα των Τρικάλων. Φυσικά η απειρία έχει και το τίμημά της, αν σκεφτούμε βέβαια και τις απουσίες των Σ. Αθανασιάδη, Μπ. Σαλτουρίδη, Άρη Μηνούδη και Γ. Παπαμιχαήλ, καθώς και την αναγκαστική αλλαγή μόλις στο 15΄ λόγω τραυματισμού του Στ. Σούρλα.
Ο αγώνας άφησε μια γλυκόπικρη γεύση στην ομάδα μας. Από τη μια η απογοήτευση για τους δύο βαθμούς που χάθηκαν και από την άλλη το γεγονός ότι οι φίλαθλοί μας στήριξαν με θέρμη τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή μας καθ' όλη τη διάρκεια και τους χειροκρότησαν θερμά στο τέλος του αγώνα, δείχνοντας με τον τρόπο τους ότι εκτιμούν την φετινή προσπάθεια, που στηρίζεται σε τοπικούς και στην πλειοψηφία τους πολύ νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Και αυτό είναι που έχει μεγαλύτερη αξία αυτή τη στιγμή. Συνεχίζουμε στο δρόμο που χαράξαμε. Θέλουμε να κάνουμε το ποδόσφαιρο γιορτή για το χωριό μας. Θέλουμε τους ''υγιείς'' φιλάθλους κοντά μας. Αυτούς έχουμε ανάγκη και αυτοί πρέπει να είναι παρόντες.
Και όπως γράψαμε και σε παλαιότερη ανακοίνωσή μας, θέλουμε και τους παλιούς Παράγοντες-Προέδρους, αλλά και τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές μας, δίπλα μας και - γιατί όχι - να στελεχώσουν το Διοικητικό Συμβούλιο. 
Σκόρερς:
14′ Θεοδόσης Περηφανόπουλος (0-1), 37′ Βασίλης Σερμπίνης (1-1) 
Αγωνίστηκαν για τα Τρίκαλα
N. Μουσκεφτάρας, Ηρ. Ελευθεριάδης, Στ. Σούρλας (15' Β. Κασνακίδης, 75' Αν. Σαράτσι), B. Ακρίβος (78' Ν. Γιάντζος), Χρ. Μηνούδης, Β. Σερμπίνης, K. Καρβούνης, Γ. Ντάμτσιος, Ηλ. Αθανασιάδης, Δ. Σούρλας, Β. Παπαδόπουλος
Αγωνίστηκαν για το Κλειδί: 
ΛΕΦΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ(46' ΦΙΡΙΝΙΔΗΣ, 85' ΚΑΙΜΑΚΑΜΙΔΗΣ ΑΝ.), ΒΑΡΔΑΛΗΣ, ΧΑΙΚΑΛΗΣ, ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ, ΠΕΡΗΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΕΧΑΓΙΑΣ, ΚΑΙΜΑΚΑΜΙΔΗΣ Τ. ΣΕΡΕΤΗΣ, ΚΙΡΚΙΛΙΑΝΙΔΗΣ(90' ΓΕΡΑΚΙΩΤΗΣ), ΚΑΚΑΤΑΤΣΙΟΣ 
Επόμενος αγώνας

Σάββατο 18 Ιανουαρίου
''ΑΧΙΛΛΕΑΣ'' ΝΑΟΥΣΑΣ - ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: