Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Ηχηρό μήνυμα Προσφοράς και Αλληλεγγύης για άλλη μια φορά από τους Εθελοντές Αιμοδότες του Συλλόγου Αιμοδοσίας ''ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ'' Τρικάλων Ημαθίας

Με εντυπωσιακή προσέλευση εθελοντών αιμοδοτών που ξεπέρασε κάθε προσδοκία αυτή τη φορά και με κύριο χαρακτηριστικό τη συμμετοχή πολλών νέων, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η 15η Εθελοντική Αιμοδοσία (σε διάστημα 4 χρόνων) του Συλλόγου Αιμοδοσίας ''ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ'' Τρικάλων Ημαθίας. Άλλη μια μέρα ''γιορτής'' για τους Εθελοντές Αιμοδότες, καθώς και για το Διοικητικό Συμβούλιο και τους φίλους του Συλλόγου.
Η κινητή μονάδα αιμοληψίας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Βέροιας βρέθηκε στα Γραφεία του Συλλόγου την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014 από τις 9.00 έως τις 13.30 και πολύ μεγάλη ήταν και πάλι η συμμετοχή των συμπολιτών μας, που έσπευσαν να συνεισφέρουν σ' αυτή την κορυφαία πράξη προσφοράς και αλληλεγγύης, αποδεικνύοντας έμπρακτα την ευαισθησία τους προς τον συνάνθρωπο.
Σαράντα εννιά (49) φιάλες αίμα ήταν ο απολογισμός της ημέρας και αρκετοί ακόμη συμπολίτες μας που για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να αιμοδοτήσουν. Συμμετοχή που δείχνει ότι ο κόσμος των Τρικάλων και της ευρύτερης περιοχής αγκάλιασε τον Σύλλογο και τις πολύπλευρες δραστηριότητές του και συγχρόνως δίνει δύναμη και κουράγιο στο Δ.Σ. για περισσότερες ''δράσεις''.
Στο τέλος της 15ης Αιμοδοσίας το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου και το προσωπικό του Νοσοκομείου, αφού εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την επιτυχία και αυτής της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, ανανέωσαν το ΡΑΝΤΕΒΟΥ για την 16η Εθελοντική Αιμοδοσία του Συλλόγου που θα γίνει τον Μάιο. 












 






Δεν υπάρχουν σχόλια: