Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα...

''ΦΙΛΙΠΠΟΣ'' ΜΕΣΗΣ  0
''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' ΤΡΙΚΑΛΩΝ  0
Πολύ καλό παιχνίδι παρά τον κακό αγωνιστικό χώρο και οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 0-0. Το αποτέλεσμα κρίνετε θετικό για την ομάδας μας, αν αναλογιστούμε ότι ο Φίλιππος Μέσης ''καίγονταν'' για τους βαθμούς της νίκης και η ομάδα μας παρουσιάστηκε στο γήπεδο, για πρώτη φορά φέτος, με μόλις 14 ποδοσφαιριστές, λόγω των πολλών απουσιών που είχε για διάφορους λόγους. Αποδείχθηκε έτσι για μια ακόμη φορά το ''βάθος'' που έχει η ομάδα και η εξαιρετική δουλειά, αλλά και η πολύ καλή διαχείριση του ρόστερ που γίνεται από τον προπονητή μας, ώστε κάθε στιγμή όλοι τους να είναι ''ετοιμοπόλεμοι''. 
Μπορεί οι ποδοσφαιριστές μας να ήταν υπέροχοι, εκείνοι όμως που έκλεψαν την παράσταση ήταν οι φίλαθλοί μας, οι οποίοι σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι για την ομάδα μας, κατέκλυσαν στην κυριολεξία το γήπεδο της Μέσης και με το βροντερό ''παρών'' τους, επιβεβαίωσαν με εμφατικό τρόπο  την αγάπη τους για την ομάδα και την στήριξη της όμορφης φετινής προσπάθειας. Και αυτό το τετράπτυχο (φίλαθλοι, διοίκηση, προπονητής, παίκτες) είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσει στο μέλλον σε καλύτερες ''ποδοσφαιρικές ημέρες''.    
Αγωνίστηκαν για τα Τρίκαλα:
Ν. Μουσκεφτάρας, Γ. Τερζίδης (85' Γ. Νικολόπουλος), Στ. Σούρλας, Ηλ. Αθανασιάδης, Χρ. Μηνούδης, Μπ. Σαλτουρίδης, Γ. Ντάμτσιος, Δ. Σούρλας, Ν. Γιάντζος, Σ. Αθανασιάδης, Ούλι Ντόι (72' Β. Ακρίβος). 
Παρά την κρισιμότητα του αγώνα για τους γηπεδούχους, το παιχνίδι έγινε σε πάρα πολύ αθλητικά πλαίσια και οφείλουμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε την Διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές του ''ΦΙΛΙΠΠΟΥ'' Μέσης για την άψογη φιλοξενία και την άριστη συμπεριφορά τους. Τέτοιες συμπεριφορές κοσμούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και προάγουν το αθλητικό πνεύμα.  


Δεν υπάρχουν σχόλια: