Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Ποδοσφαιρικό Σαββατόβραδο

''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' ΤΡΙΚΑΛΩΝ   4
''ΑΧΙΛΛΕΑΣ'' ΝΕΟΚΑΣΤΡΟΥ   2  
Παρουσία αρκετών - κυρίως νεαρών - φιλάθλων και σε ένα πολύ βαρύ γήπεδο που δυσκόλευε τις κινήσεις των ποδοσφαιριστών, ο ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' πήρε άλλη μια σπουδαία νίκη, έφτασε τους 36 βαθμούς και ατενίζει με περισσότερη σιγουριά και αισιοδοξία το μέλλον.

Το Νεόκαστρο με έμπειρους ποδοσφαιριστές στη σύνθεσή του, έδειξε στοιχεία πολύ καλής ομάδας και αν και έμεινε από το 63' με 10 παίκτες, προέβαλε σθεναρή αντίσταση, αλλά στο τέλος υπέκυψε στην ανωτερότητα των Τρικάλων. Από την πλευρά της η ομάδα μας δεν έπιασε την απόδοση προηγουμένων αγώνων (σ' αυτό ίσως να έφταιξε ο κακός αγωνιστικός χώρος) και πάλι όμως ξεδίπλωσε τα φετινά χαρακτηριστικά της. Γρήγορο ποδόσφαιρο, καλή φυσική κατάσταση, καλή κυκλοφορία της μπάλας, συνοχή και ''καρδιά''. 
Σκόρερς:
18′ Σ. Αθανασιάδης (1-0) με προβολή μετά από μακρινό σουτ του Μπ. Σαλτουρίδη
33' Βαλδήρ (1-1) με καρφωτή κεφαλιά
65′ Μηλιώτης (1-2) με κοντινό πλασέ
80′ Δ. Σούρλας (2-2) μετά από ασίστ του Μπ. Σαλτουρίδη
82′ Δ. Σούρλας (3-2) μετά απόκρουση του τερματοφύλακα του Νεοκάστρου σε πέναλτι του Σ. Αθανασιάδη (το πέναλτι κέρδισε ο Β. Παπαδόπουλος)
85' Δ. Σούρλας με πλασέ μετά από κόρνερ του Γ. Ντάμτσιου
Αγωνίστηκαν για τα Τρίκαλα:
Ν. Μουσκεφτάρας, Γ. Νικολόπουλος (55' Oύλι Ντόι), Ηλ. Αθανασιάδης, Χρ. Μηνούδης, Elvis Sllami (60' Ν. Γιάντζος), Ηρ. Ελευθεριάδης, Μπ. Σαλτουρίδης, Γ. Ντάμτσιος (85' Γ. Τερζίδης), Δ. Σούρλας, Β. Παπαδόπουλος, Σ. Αθανασιάδης

Αγωνίστηκαν για το Νεόκαστρο:
Δημόπουλος, Αράπος, Ξαφέτης, Ματράκας, Βαλδήρ, Πήχας, Μηλιώτης, Τσάκαλος, Πίσιος, Καλφούντζος, Κατσιγιαννόπουλος
Με καινούρια στολή αγωνίστηκε σήμερα η ομάδα μας, χορηγία και αυτή 
(όπως οι φόρμες και τα μπουφάν) των αδερφών Σταμάτη και Νίκου Σωτηράκη, για τους οποίους τι να πούμε; Απλά, τους ευχαριστούμε για άλλη μια φορά!!!





















Στο τέλος του αγώνα μέσα στα αποδυτήρια, προπονητής, παίκτες, παράγοντες και λίγοι ένθερμοι οπαδοί της ομάδας πανηγύρισαν τη νίκη και απόλαυσαν τα γλυκά που έφεραν οι ποδοσφαιριστές μας Νίκος Κωνσταντινίδης και Ανδρέας Σαράτσι για τα γενέθλιά τους.  
Εντυπωσιακή για ακόμη ένα παιχνίδι η στήριξη των φιλάθλων μας, οι οποίοι δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να ενθαρρύνουν και να χειροκροτούν τους ποδοσφαιριστές μας. Όπως έχουμε ξαναγράψει, οι φίλαθλοί μας επιστρέφουν στο γήπεδο, εκτιμώντας την προσπάθεια που γίνεται και το πιο εντυπωσιακό είναι ότι δημιουργούμε μια νέα γενιά ''υγιών'' φιλάθλων, οι οποίοι είναι η ψυχή της ομάδας και πάνω στους οποίους θα στηριχθεί η μελλοντική πορεία. 
Εννιά αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος και έχουμε ήδη καταφέρει αρκετά από όσα σχεδιάσαμε το καλοκαίρι. Με σοβαρή δουλειά, μεθοδικό σχεδιασμό, διοικητική σταθερότητα και τη στήριξη του κόσμου μας πάνω από όλα, δείχνουμε ικανοί για ακόμα περισσότερα. Και στο κατώφλι των 50 χρόνων από την Ίδρυση της ομάδας μας, είμαστε αισιόδοξοι ότι τα καλύτερα έρχονται, ώστε να γιορτάσουμε του χρόνου (6 Ιανουαρίου 2015) με τον καλύτερο τρόπο <<μισός αιώνας ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ>>...
















Δεν υπάρχουν σχόλια: