Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Η Βουλγαρική Χορωδία Μπόντρα Πέσεν στην 18η συνάντηση Χορωδιών του Δήμου Αλεξάνδρειας

Αγαπητοί Φίλοι,
Είμαστε στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να σας καλέσουμε την Παρασκευή, 9 Μαΐου 2014 και ώρα 19:00 στο Αμφιθέατρο Τελετών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για τη μοναδική συναυλία της περίφημης βουλγαρικής χορωδίας, Μπόντρα Πέσεν.

Με αφορμή την 18η Συνάντηση Χορωδιών του Δήμου Αλεξάνδρειας στην οποία η Μπόντρα Πέσεν είναι επίσημη προσκεκλημένη, οι Χορωδίες και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας διοργανώνουν την ξεχωριστή αυτή συναυλία.

Η Μπόντρα Πέσεν (Бодра песен) ή κατά το ελληνικότερο «χαρούμενο τραγούδι» ιδρύθηκε το 
1963 από την περίφημη καθηγήτρια και μαέστρο Βενέτα Βίτσεβα (Венета Вичева) ως παιδική χορωδία του Δήμου Σούμεν της Βουλγαρίας. Στο ενεργητικό της έχει πολυάριθμες διεθνείς βραβεύσεις, διακρίσεις, αναγνωρίσεις και μετάλλια από διαγωνισμούς και φορείς, με κορυφαία ίσως αυτή της αναγνώρισής της ως Πρέσβη Ευρωπαϊκού Πολιτισμού το 2004.
Περισσότερες πληροφορίες για το βιογραφικό της μπορείτε να βρείτε και στο επετειακό βίντεο για τα 50 χρόνια από την ίδρυσή της ή να πάρετε μία μικρή γεύση από τη δουλειά της στο YouTube.
Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη για όλους και επιτρέπεται σε παιδιά άνω των 4 ετών.



Εδώ μπορείτε να βρείτε όλες τις σχετικές λεπτομέρειες για την εκδήλωση, ενώ σε περίπτωση που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση με μία ομάδα ατόμων παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας στο info@choirs.gr ή τηλεφωνικά με την κα Ελευθερία Τσιάρτα στα 2310502846 και 6972730937 για κράτηση θέσεων. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Θα χαρούμε να σας δούμε όλους και να απολαύσουμε μαζί αυτή τη μοναδική συναυλία.

Με εκτίμηση,
η μαέστρος και ο καλλιτεχνικός διευθυντής,
Ελένη Θεοδωρίδου και Γρηγόρης Σαββόπουλος 

Δεν υπάρχουν σχόλια: