Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Βιογραφικό σημείωμα του Γιώργου Τερζίδη (υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος με τον Φώτη Δημητριάδη)

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 
Τερζίδη Γεωργίου του Δήμου και της Ελένης
ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟ» ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ
Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη το 1988. Από νεαρή ηλικία συμμετείχα στις ακαδημίες του Αθλητικού Συλλόγου του χωριού Α.Ο ''Μέγας Αλέξανδρος'', του οποίου είμαι εν ενεργεία ποδοσφαιριστής. Υπήρξα επίσης μέλος του Λαογραφικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Τρικάλων «Ανατολική Ρωμυλία», όπως επίσης είμαι και Εθελοντής Αιμοδότης στο Σύλλογο Αιμοδοσίας Τρικάλων «Αλληλεγγύη».
   Σπούδασα Κοινωνική Εργασία (2008-2013) στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης απ’ όπου και έλαβα το πτυχίο μου. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου πραγματοποίησα πρακτική άσκηση στις εξής δομές:

  • Κέντρο Αποκατάστασης Εξαρτημένων «ΙΑΝΟΣ» 
  • ΟΚΑΝΑ του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης 
  • Κέντρο Αναπτυξιακής Παιδιατρικής «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΦΩΚΑΣ», καθώς και στο γενικό πλαίσιο Κοινωνικής Εργασίας του Γενικού Νοσοκομείου Ιπποκρατείου Θεσσαλονίκης. 
Εκπόνησα επίσης εργασίες με θέματα Κοινωνικής Εργασίας όπως:
  • Ανάπτυξη και φροντίδα παιδιών με κινητικά ή νοητικά προβλήματα 
  • Κοινωνικό πλαίσιο προστασίας για μειονότητες και άτομα αποκλεισμένων κοινωνικά ομάδων 
  • Επίδραση ψυχοτρόπων ουσιών σε άτομα και στην κοινωνία του σήμερα. 
   Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με την οργάνωση και εφαρμογή προγραμμάτων για την κοινωνική ευημερία ατόμων, ομάδων, κοινοτήτων και άλλων θεμάτων που αφορούν την Κοινωνική Εργασία.
   Είμαι επίσης κάτοχος πτυχίου Αγγλικών (Certificate of Competency in English), και υπολογιστών (ECDL και Microsoft Office User Specialist).
   Πλέον ζω μόνιμα στα Τρίκαλα Ημαθίας. Στην απόφασή μου να ασχοληθώ με τα κοινά με οδήγησε η άποψη πως το μέλλον ανήκει στους νέους και πως είναι καιρός να ακουστούν και να εφαρμοστούν οι ιδέες της νεολαίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: