Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Τελετή λήξης της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Τρικάλων

Οι αθλητές μας (της μικρής και της μεγάλης ομάδας) έπαιξαν, διασκέδασαν πραγματικά και έστειλαν ένα μήνυμα ότι είναι και ο αθλητισμός, ένας από τους πυλώνες της κοινωνίας που δεν θα αφήσει την Τοπική Κοινότητα Τρικάλων να πέσει σε μαρασμό.
Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 7 Ιουνίου 2014 στο γήπεδο Τρικάλων η τελετή λήξης της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' Τρικάλων. Τα παιδιά διασκέδασαν παίζοντας πολλά διαγωνιστικά-ψυχαγωγικά παιχνίδια και απόλαυσαν το ποδόσφαιρο με οικογενειακό δίτερμα, στο οποίο συμμετείχαν, εκτός από τον προπονητή τους Μπ. Σαλτουρίδη και οι ποδοσφαιριστές της μεγάλης ομάδας Χρ. Μηνούδης, Αρ. Μηνούδης, Ηλ. Αθανασιάδης, Β. Σερμπίνης και Δ. Σούρλας. 
Στη συνέχεια οι αθλητές όλων των τμημάτων συγκεντρώθηκαν στην κερκίδα του γηπέδου, ακολούθησε σύντομη ομιλία από τον προπονητή τους, παρέλαβαν τα αναμνηστικά τους και η όμορφη εκδήλωση έκλεισε με ''μπουφέ'' για όλους τους παρευρισκομένους.
Συμπερασματικά ήταν μια Γιορτή του Αθλητισμού, όπου διοίκηση, προπονητής, γονείς, συγγενείς και φίλοι είχαν την ευκαιρία να καμαρώσουν τα παιδιά τους/παιδιά μας, που αποτελούν το μέλλον αυτού του Συλλόγου. Η οικογένεια του Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' μεγαλώνει όλο και περισσότερο κάθε χρόνο, γεγονός που μας γεμίζει ικανοποίηση αλλά και αίσθημα ευθύνης για τη συνέχεια.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΝΑΝΕΩΣΑΜΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ

Τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της Ακαδημίας μας για τον αγώνα και την προσπάθεια που κατέβαλαν καθώς και για την πρόοδό τους κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους και ήταν συνοδοιπόροι μας σε όλες τις εκδηλώσεις και δραστηριότητές μας. 
Το Δ.Σ. και ο προπονητής
























Λίγες φωτογραφίες από την εκδήλωση

 




Περισσότερες φωτογραφίες στο facebook ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: