Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Μετά από μια τετραετία η οποία περιελάμβανε, 16 Εθελοντικές Αιμοδοσίες, ομιλίες ιατρικού ενδιαφέροντος, πολλές εκδηλώσεις για τη διάδοση της ιδέας της Εθελοντικής Αιμοδοσίας και αρκετές δράσεις κοινωνικού, εξωραϊστικού, περιβαλλοντολογικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα, ο Σύλλογος Αιμοδοσίας ''ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ'' Τρικάλων ανακοινώνει ότι την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 10.30 π.μ. θα γίνει Γενική Συνέλευση των τακτικών μελών (Ιδρυτικά μέλη και Εθελοντές Αιμοδότες) στα Γραφεία του Συλλόγου, με θέματα:
1. Απολογισμός απερχόμενης Διοίκησης
2. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου
Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014, ώρα 10.30. 
Όσοι από τους Εθελοντές Αιμοδότες και τα Ιδρυτικά μέλη, επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο, παρακαλούνται να το δηλώσουν μέχρι την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014
Η παρουσία και η συμμετοχή όλων των μελών είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ προκειμένου να συνεχίσει ο Σύλλογός μας την πορεία προσφοράς του στον τόπο μας...
Με εκτίμηση
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Υ.Γ. Μερικά αποσπάσματα από το καταστατικό του Συλλόγου:
Κάθε Εθελοντής Αιμοδότης του Συλλόγου οφείλει να προσφέρει τουλάχιστον μία μονάδα αίματος το χρόνο. Με την Εθελοντική αυτή προσφορά του εκτός από το κοινωνικό του έργο, έχει το δικαίωμα πλήρους κάλυψης των τυχόν αναγκών σε αίμα : 
1. του ιδίου, του συζύγου ή της συζύγου και των παιδιών του. 
2. όλων των συγγενών α' βαθμού ( γονείς - αδέρφια )
Σε περιπτώσεις εξωσυλλογικών ασθενών, ο Σύλλογος θα προσφέρει αίμα, εφ' όσον έχει την ευχέρεια, με την προϋπόθεση αυτό να μη γίνει σε βάρος του αποθέματος ασφαλείας, που είναι οι πενήντα ( 50 ) φιάλες. Κάθε φιάλη η οποία χορηγείται για τις ανάγκες μη μέλους του Συλλόγου θεωρείται δανεική. Ο λήπτης πρέπει να αναπληρώσει, μέσα σε τρεις (3) μήνες, τον αριθμό φιαλών που έλαβε. 
Τα μέλη του Συλλόγου που έχουν να αιμοδοτήσουν πάνω από δύο ( 2 ) χρόνια χωρίς να συντρέχουν ιδιαίτεροι λόγοι και δεν ανταποκρίνονται σε επανειλημμένες κλήσεις του Συλλόγου (τηλέφωνο - επιστολή), διαγράφονται από μέλη του.
Μέλη του Συλλόγου που σταματούν να αιμοδοτούν για λόγους υγείας ή ορίου ηλικίας, συνεχίζουν να έχουν όλες τις παροχές του μέλους, τόσο για τους ίδιους, όσο και για τους α' βαθμού συγγενείς τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: