Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Ποδοσφαιρικό Σαββατόβραδο / Α1 ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Ν Α Ο Υ Σ Α   1
Τ Ρ Ι Κ Α Λ Α   1
Εκείνο που έμεινε μετά από ένα καταπληκτικό παιχνίδι, στο οποίο η ομάδα μας πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, είναι το παρατεταμένο χειροκρότημα των φιλάθλων που παρακολούθησαν το παιχνίδι, ένα χειροκρότημα-αναγνώριση για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας. 
Μια ισοπαλία που αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία, όχι μόνο επειδή αντίπαλος ήταν η μεγάλη ΝΑΟΥΣΑ, αλλά επειδή ήρθε κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, αφού η ομάδα μας αγωνιζόταν από το 62' με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Β. Ακρίβου και από το 80' με εννέα παίκτες λόγω αποβολής του Β. Παπαδόπουλου (και οι δύο ποδοσφαιριστές μας αποβλήθηκαν με 2η κίτρινη κάρτα).
Το σφύριγμα της λήξης βρήκε παίκτες, προπονητή και παράγοντες των Τρικάλων ένα ''κουβάρι'' να πανηγυρίζουν την επιτυχία τους. 
Σκόρερς:
(36΄Kαφές 1-0)  (42' Χαλβατζής 1-1)
Aγωνίστηκαν για τα Τρίκαλα
Ν. Μουσκεφτάρας. Β. Ακρίβος, Ηρ. Ελευθεριάδης (50′ Δ. Σούρλας), Γ. Παντριάς, Ηλ. Αθανασιάδης, Β. Σερμπίνης (57' Άρ. Μηνούδης), Γ. Ντάμτσιος, Κ. Καρβούνης, Κ. Χαλβατζής (89' Β. Βελικούδης), Β. Παπαδόπουλος, Σ. Αθανασιάδης



Τα άλλα Αποτελέσματα
Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου - ΑΕ Χαρίεσσας 3-0
ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας - ΑΣ Ειρηνούπολης 1-0
Εθνικός Κλειδιού - ΓΑΣ Ροδοχωρίου 1-0
ΑΕ Καψόχωρας - Ατρόμητος Διαβατού 1-2
Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας - ΠΑΟΚ Κουλούρας 5-1
Άτλας Ζερβοχωρίου – Φίλιππος Μέσης 3-0
Φίλιππος Μελίκης - Αχιλλέας Νάουσας 0-2
Tην Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014 στις 4.00 μ.μ. η ομάδα μας αντιμετωπίζει για τον θεσμό του Κυπέλλου στο γήπεδό μας την ΝΑΟΥΣΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: