Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Δείπνο σε Συμπαίκτες, Προπονητή και Διοίκηση από τον Β. Παπαδόπουλο για το Γάμο του

Δείπνο στους συμπαίκτες του, στον προπονητή και στη Διοίκηση του Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' Τρικάλων, παρέθεσε το βράδυ της Πέμπτης ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Βασίλης Παπαδόπουλος σε ταβέρνα του χωριού, με αφορμή τον Πολιτικό του Γάμο με την Ματίνα, που έγινε την προηγούμενη Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014. 
Πολύ καλό κλίμα, αρκετό κρασί, εκλεκτό φαγητό, οικογενειακή ατμόσφαιρα, πολλά πειράγματα, πολύ ποδοσφαιροκουβέντα και όχι μόνο, με τον Βασίλη να δέχεται φανερά συγκινημένος τις ευχές όλων και μια τούρτα που έγραφε: ''Βασίλη και Ματίνα, σας ευχόμαστε ατελείωτη χαρά, πολλούς απογόνους, ευημερία και αρμονία σ' αυτό το μακρύ και όμορφο ταξίδι που μόλις ξεκινήσατε''
Στον απόηχο της βραδιάς,
η πρόταση προς τον προπονητή Γιώργο Ντάμτσιο για συνεργασία και την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο 2015-16, με την διοίκηση να τονίζει με έμφαση ότι: ο προπονητής μας μπορεί να αποχωρήσει από την ομάδα μας αν δεχθεί πρόταση - κάτι που πιστεύουμε δεν θ' αργήσει - από ομάδα υψηλότερου επιπέδου. Χωρίς να μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του, ο Γ. Ντάμτσιος ευχαρίστησε τη Διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές για τα όσα υπέροχα έχουν ζήσει σ΄αυτόν τον 1,5 χρόνο και αποδέχθηκε την πρόταση μέσα σε χειροκροτήματα.
Επίσης η Διοίκηση εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή της προς όλους τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι με το ταλέντο τους και το ήθος τους είναι οι πρωταγωνιστές αυτής της όμορφης εικόνας (αγωνιστικής και όχι μόνο) που έχει η ομάδα. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα παιδιά που δεν είναι από το χωριό και στα οποία τονίστηκε η επιθυμία όλων να παραμείνουν στην ομάδα για όσο χρόνο ή χρόνια επιθυμούν.
Συμπερασματικά, όλοι απόλαυσαν μια υπέροχη βραδιά, δείγμα της σύμπνοιας και της συνοχής που υπάρχει στην ομάδα. Mια ομάδα που αξίζει τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας...   










Δεν υπάρχουν σχόλια: