Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 2η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Σήμερα Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015 στο Γυμνάσιο Τρικάλων διοργανώθηκαν εκδηλώσεις στα πλαίσια της 2ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού. Το θέμα των φετινών εκδηλώσεων ήταν: «Συμμετέχω και μαθαίνω τα Ολυμπιακά Ιδεώδη μέσα από τα Ολυμπιακά και Παραολυμπιακά Αθλήματα».
Ξεχωριστό γεγονός της σημερινής ημέρας ήταν η επίσκεψη- κατόπιν πρόσκλησης της διευθύντριας του σχολείου-της ομάδας των Special Olympics Ηellas (Τμήμα Χιονοδρομίας Ημαθίας). Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν επίσης η υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων του νομού Ημαθίας κ.Σκεντερίδου καθώς και εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.
Οι εκδηλώσεις περιλάμβαναν: α) προβολή παρουσίασης των ιδανικών του Ολυμπισμού, της αξίας του εθελοντισμού και των δράσεων των αθλητών των Special Olympics, 

β) αθλητικούς αγώνες και παιχνίδια ανάμεσα στους μαθητές μας και στους αθλητές των Special Olympics και 
γ) μουσική και τραγούδι από μαθητές του σχολείου μας.
 Οι μαθητές του σχολείου μας συμμετείχαν με αγωνιστικότητα και ευγενή άμιλλα σε όλα τα αγωνίσματα και χάρηκαν πραγματικά τη συμμετοχή τους σε κοινές δράσεις με τους αθλητές των Special Olympics.
Σίγουρα ήταν μια ξεχωριστή ημέρα για το σχολείο μας.Είναι τιμή για μας, αλλά και για την τοπική κοινωνία η επίσκεψη της παραπάνω ομάδας. Είμαι σίγουρη ότι θα συμβάλλει στην ενίσχυση των ιδανικών του αθλητισμού μέσα από το σεβασμό στη διαφορετικότητα και θα μας βοηθήσει όλους να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. Ευχαριστώ τη διευθύντρια των Special Olympics Hellas, τους προπονητές της ομάδας και τα ίδια τα παιδιά, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας.
 Ευχαριστώ επίσης το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, τους καθηγητές και τους μαθητές του σχολείου μας που βοήθησαν στην επιτυχία των σημερινών εκδηλώσεων. 

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ
ΚΑΡΑΣΤΟΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
 

 

















  


Δεν υπάρχουν σχόλια: